Priser

Aabenraa Zoneterapi 

PGA Covid-19 er online booking desværre ikke en mulighed pt. 

Kontakt mig gerne på Mail, SMS eller på Facebook via messenger.

Zoneterapi er universel, men alle behandlinger er individuelle.

Priser og varighed pr. 1 jan 2020

 

Behandling med Zoneterapi / Posturologi eller Øreakupunktur

 

 

1. gangs Behandling: varighed    90 min.  kr. 500,-

Behandling:  varighed    60 min.  kr. 500,-

En meget dybdegående behandling: varighed    90 min.  kr. 750,-

 

 

Behandling af Baby / børn op til 12 år.

 

1. gangs behandling varighed 60 min. kr. 400,-

alm. behandling varighed 30 min. kr. 300,-

 


Der afsættes 5 minutter i hver ende af behandlingen

til journalføring, afregning m.m.

 

Det er muligt at betale med dankort, MobilePay og kontanter.

 

Er du medlem af Sygesikringen Danmark,

Ydes der automatisk tilskud til Zoneterapi behandling.

 

Frist for afbud til behandling er 24 timer.

Overholdes fristen ikke opkræves

der fuld betaling.

 

Persondata politik

 

 

Ved dit første besøg i klinikken, vil du blive bedt om en tilladelse til at klinikken registrerer og opbevarer dine oplysninger omkring, hvilke behandlinger du modtager, helbredsoplysninger, brug af medicin og dine personlige data.

 

Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.

 

Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Aabenraa Zoneterapi kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.

 

De registrerede oplysninger opbevares i max. 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket tilbage ved at rette henvendelse til mig og jeg sletter dine oplysninger.

 

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver tid har den viden som der er brug for, for at kunne yde den bedste behandling for dig som klient.

OPTIMER DIG SELV OG DIT HELBRED

 

Optimal balance er, at have gode relationer til mennesker, at føle sig godt tilpads og have det godt og behageligt i sin egen krop, ikke være hæmmet, generet af smerter, sygdom, træthed, tristhed eller ubehag, samt at kunne sove godt.

Behandlingen i klinikken vil hjælpe din krop til, at sætte gang i sine selvhelbredende kræfter således, at balancen kan komme indefra.

Vores behandlinger

 

Forud for mine behandlinger bruger jeg tungediagnose, pulsdiagnose og palpering af meridianbanerne. Det underbygger en mere sikker diagnose til at sammensætte den behandling, der passer netop til dig.

 

Jeg supplerer med øreakupunktur og manuel myoreflex terapi med tryk i muskulatur, der af forskellige årsager kan være spændt op.

Fælles for min akupunktur, øreakupunktur og myoreflex terapi er at forløse det, der er blevet til mere end organismen selv kan balancere.

Jeg sigter efter at stabilisere dig, så du får retning og overskud til selv at være den primære drivkraft i at blive rask og holde dig rask.

  Forstalle 32, Annekset

  6200 Aabenraa

 41 93 29 45