Zoneterapi

Aabenraa Zoneterapi 

PGA Covid-19 er online booking desværre ikke en mulighed pt. 

Kontakt mig gerne på Mail, SMS eller på Facebook via messenger.

Zoneterapi har generelt en positiv indvirkning

på fysiske og psykiske ubalancer.

Zoneterapi

 

Zoneterapi er en behandlingsform, der er som skabt til at genoprette de ubalancer, vi mennesker oplever igennem livet. Zoneterapi er b.la. meget velegnet til behandling af de moderne livsstilssygdomme, hvor der ofte er tale om flere forskellige ubalancer.

 

Zoneterapi benyttes ligeledes af mange der ikke har helbredsproblemer, men som ønsker at vedligeholde en god sundhedstilstand. Zoneterapien er, på linje med massage, i dag en integreret og naturlig del af personaleplejen i mange virksomheder,

som behandlende & forebyggende indsats.

Zoneterapi og Hovedpine

 

Zoneterapi kan lindre smerter ved hovedpine og migræne.

 

Over en halv million danskere lider af migræne og hovedpine.

Næsten 80 procent fik lindret hovedpine eller slap helt af med den efter behandlinger med Zoneterapi. Det viser rapporten "Hovedpine og Zoneterapeutisk behandling" fra sundhedsstyrelsens Råd vedrørende Alternativ Behandling.

Zoneterapi og allergi


Zoneterapi er i mange tilfælde et godt supplement til traditionel allergibehandling.

Zoneterapi og bevægeapparatet

 

Sportsudøvere får gavn af Zoneterapi. Det gør andre med ondt i nakke, ben, arme og knæ også.

Zoneterapi og kræft

 

Zoneterapi kan i mange tilfælde være et godt supplement til den traditionelle kræftbehandling.

OPTIMER DIG SELV OG DIT HELBRED

 

Optimal balance er, at have gode relationer til mennesker, at føle sig godt tilpads og have det godt og behageligt i sin egen krop, ikke være hæmmet, generet af smerter, sygdom, træthed, tristhed eller ubehag, samt at kunne sove godt.

Behandlingen i klinikken vil hjælpe din krop til, at sætte gang i sine selvhelbredende kræfter således, at balancen kan komme indefra.

Vores behandlinger

 

Forud for mine behandlinger bruger jeg tungediagnose, pulsdiagnose og palpering af meridianbanerne. Det underbygger en mere sikker diagnose til at sammensætte den behandling, der passer netop til dig.

 

Jeg supplerer med øreakupunktur og manuel myoreflex terapi med tryk i muskulatur, der af forskellige årsager kan være spændt op.

Fælles for min akupunktur, øreakupunktur og myoreflex terapi er at forløse det, der er blevet til mere end organismen selv kan balancere.

Jeg sigter efter at stabilisere dig, så du får retning og overskud til selv at være den primære drivkraft i at blive rask og holde dig rask.

  Forstalle 32, Annekset

  6200 Aabenraa

 41 93 29 45