Behandlinger

Aabenraa Zoneterapi 

PGA Covid-19 er online booking desværre ikke en mulighed pt. 

Kontakt mig gerne på Mail, SMS eller på Facebook via messenger.

Zoneterapi har generelt en positiv indvirkning,

på fysiske og psykiske ubalancer.

 

I min klinik tilbyder jeg Zoneterapi behandlinger, Akupunktur,  Postorulogi og Auriculo terapi til børn og voksne.

Zoneterapi

 

Zoneterapi hjælper dine indre organer til øget aktivitet, således at dysfunktioner reguleres.

den øgede aktivitet fjerner skadelige frie radikaler som svækker dine organer og påvirker kroppen negativt.


Øreakupunktur

 

Auriculoterapi er en behandling, hvor bestemte punkter på det ydre øre påvirkes. Øret opfattes som et mikrosystem, der afspejler hele kroppen. Til at lokalisere ørets akupunkturpunkter benyttes pulsdiagnose (VAS vakulære autonome signal) som indikerer hvilke punkter, som er modtagelige for behandling samt en punktsøger.

Øre akupunktur er særlig velegnet til smertebehandling.

Øreakupunkturen benytter nervesystemet og er derfor lynhurtig og virkningen ofte øjeblikkelig.


Posturologi

 

 

Posturologi er læren om menneskets postur / positur / position. Med andre ord din stilling i rummet og evnen til at stabilisere rummet.

 

Posturologi er en metode hvor man undersøger de neurofysiologiske forstyrrelser, som aflæses i kropsholdningen[kilde mangler]. Værktøjerne i posturologien er ASP ørenåle, nordpolsmagneter, neurostabs og proprioceptive sålindlæg.

 

 

OPTIMER DIG SELV OG DIT HELBRED

 

Optimal balance er, at have gode relationer til mennesker, at føle sig godt tilpads og have det godt og behageligt i sin egen krop, ikke være hæmmet, generet af smerter, sygdom, træthed, tristhed eller ubehag, samt at kunne sove godt.

Behandlingen i klinikken vil hjælpe din krop til, at sætte gang i sine selvhelbredende kræfter således, at balancen kan komme indefra.

Vores behandlinger

 

Forud for mine behandlinger bruger jeg tungediagnose, pulsdiagnose og palpering af meridianbanerne. Det underbygger en mere sikker diagnose til at sammensætte den behandling, der passer netop til dig.

 

Jeg supplerer med øreakupunktur og manuel myoreflex terapi med tryk i muskulatur, der af forskellige årsager kan være spændt op.

Fælles for min akupunktur, øreakupunktur og myoreflex terapi er at forløse det, der er blevet til mere end organismen selv kan balancere.

Jeg sigter efter at stabilisere dig, så du får retning og overskud til selv at være den primære drivkraft i at blive rask og holde dig rask.

  Forstalle 32, Annekset

  6200 Aabenraa

 41 93 29 45